Over ons

Over ons

Welkom bij Lovely Cards, de webshop voor uw scrapmaterialen. Wij nodigen u van harte uit om rond te kijken op onze site. Wij verkopen materialen op gebied van scrappen, met name voor het maken van scrapkaarten.

De basis van deze kaarten is stevig linnen papier van 250gr, dit wordt cardstock genoemd en is verkrijgbaar in 2 maten, A5 en vierkant. Vervolgens wordt hierop met designpapier gewerkt en daarna is het heel erg leuk om de kaart te versieren met bloemetjes, knoopjes, eyelets, brads, plakparels e.d. Dit worden embellishments genoemd en deze zijn te vinden onder de knop: Materialen. Ook het gebruik van lintjes is leuk, u kunt hier strikjes van maken of het lint om de kaart knopen/strikken. Dit lint is verkrijgbaar per set of per meter en vindt u onder de knop: Linten.

Er zijn op internet veel ideeën te vinden over de opbouw van een kaart. Onderaan de site vindt u regelmatig nieuwe voorbeeldkaarten waarbij gebruik is gemaakt van materialen uit onze webshop. Ook zijn er filmpjes op de site te vinden waarin uitgelegd wordt hoe een kaart tot stand komt of hoe een bepaald materiaal gebruikt dient te worden.

Wij wensen u veel plezier op onze site. Heeft u een vraag, mail ons, wij helpen u graag. Veel plezier bij het maken van uw eigen creaties!

Met vriendelijke groet,

Lovely Cards, Regine Machielse